ČERVEN veselý, Bobříků radování

ČERVEN veselý, Bobříků radování

Den dětí, den otců, zmrzlinu, hřiště, tvoření, fotbal, divadlo a loučení se školním rokem. To vše jsme stihli v červnu.

Ke dni dětí jsme pro naše Bobříky připravili několik sportovních disciplín za jejichž splnění na ně čekala sladká medaile a také kopeček výýýborné zmrzlinky.

Téměř denně jsme venku, milujeme písek, vodu, fotbal i naše běhy do schodů.

Tatínkům jsme k jejich svátku uvařili pudink, který se nám velmi povedl. Dali jsme do něj piškotky a sami jsme nakrájeli i jablka.

Tvoříme s tématem léta a moc nás to baví, používáme lepidla, tempery, pastelky, krepový papír, těstoviny a hlavně naši fantazii a šikovné prstíky.

A potože se blíží letní prázdniny, divadlo Koloběžka nám přivezlo představení HURÁ NA PRÁZDNINY u kterého se děti náramně bavily.

A na závěr měsíce jsme se loučili......se školním rokem i dětmi, které nám odchází do "velkých " školek. Vystoupení pro naše milé se velmi povedlo, děti se vše pečlivě naučily. Společně jsme si poté zahráli na hudební nástroje a zazpívali oblíbené písničky.  Kdo měl chuť, vyrobil si letní slunečníci z papíru a semínek a kdo měl odvahu nechal si "vytetovat" třpytivé obrázky.

 

Děkujeme za krásný školní rok, bylo nám s vámi krásně.......a těšíme na na prázdniny.

Vaši Bobříci

 

Fotogalerie

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto